Reklamations- og fortrydelsesret

Det-er-for-børn yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Det er for børn  inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller kreditering. Kunden afholder fragtomkostninger i forbindelse med returnering.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer kontakt os da telefonisk eller send en mail til:

E-mail: paul@winther-nielsen.dk
Telefon:  2012 5512

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion skal foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Det-er-for-børn har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer på din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform. Er der betalt via MobilePay betales beløbet tilbage på det nummer, det blev afsendt på.

Hvis forbrugeren fortryder sit køb, skal der gives besked til sælgeren inden 14 dage efter modtagelse af varen. Det kan fx ske ved e-mail (paul@winther-nielsen.dk), brev eller telefonisk (tlf.: 20125512). Omkostninger i forbindelse med returnering betales af forbrugeren. Forbrugeren har yderligere 14 dage til at returnere varen. Er varen i salgbar stand, dvs. ubrugt, refunderes det fulde betalte beløb. Er varen brugt eller i en stand, hvor den ikke kan sælges som værende ny, fradrages et værdiforringelsesbeløb (herunder er det vigtigt alt varen returneres i den originale emballage samt evt. brugsanvisninger). Efter levering til forbrugeren er risikoen for varens hændelige undergang overgået til forbrugeren, og forbliver hos forbrugeren, indtil den er leveret tilbage til den erhvervsdrivende. Du kan læse mere om fortrydelse og klagemuligheder på www.forbrug.dk

Tilbagelevering adresse:
Det er for børn
Garderhøjen 62
4671 Strøby

Der accepteres tilbagesendelse til nærmeste pakkeshop.